930 x122 grota rece

frezare

Trafic blocat în Pitești. Lucrări pe mai multe străzi

Trafic blocat în Pitești. Lucrări pe mai multe străzi

Citiți și: Pitești. Lucrări în Nord! Atenție, șoferi!

Începând de astăzi, pe mai multe străzi din oraș se vor desfășura lucrări de frezare și asfaltare.

,,Aducem la cunoștința participanților la trafic că, în acest sfârșit de săptămână (28 iulie- 31 iulie), se efectuează lucrări de frezare și asfaltare la intrările în municipiu – se asigură planeitatea covorului asfaltic în vederea montării ulterioare a sistemului de cântărire vehicule în mișcare (pe bază de senzori de greutate piezoelectrici).

Citiți și: Anunțul momentului: Circulația oprită!

Lucrările sunt parte a contractului de investiții din cadrul proiectului ,,Crearea unui sistem de management al traficului și măsuri pentru gestionarea durabilă a parcărilor în Municipiul Pitești” și vor aduce creșterea calității experienței de trafic, facilitând mișcarea rutieră și optimizând fluxurile de trafic.

Trafic blocat în Pitești. Lucrări pe mai multe străzi

Zonele de intervenție avizate sunt:

– Bulevardul Nicolae Bălcescu, vizavi de benzinăria Rompetrol;

– Zona pod peste râul Argeș, sensul de intrare în municipiu, până la intersecție cu strada Depozitelor;

– DN 67B – Calea Drăgășani, zona Bisericii „Sfântul Andrei”;

– A1 – Vama Pitești – sensul de intrare în municipiu.

Lucrările pot genera disconfort temporar în trafic, ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat și vă solicităm atenție mărită la semnele de circulație temporare și la eventualele restricții!”, transmite municipalitatea.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • dorel spune:

    „cresterea calitatii experientei in trafic”…buna gluma asta…..
    in pitesti nu e un m2 de drum drept, vai mama lui de astfalt folosit (de fapt in tot judetul) – mai rezistenta e plastilina. nu e de vina neaparat caldura sau greutatea masinilor, sunt drumuri in toata tara nu numai in arges, si cald si masini mari sunt si pe acolo….dar pe „acilisea” se duce asfaltul si de la o bicicleta, ce rost au cantarele alea daca nu se implementeaza nimic in ceea ce priveste calitatea asfaltului?
    recomand de rasfoit:
    „Normativ privind mixturile asfaltice executate la cald. Condiţii tehnice de proiectare, preparare şi punere în operă a mixturilor asfaltice”. Indicativ AND 605-2016, din 29.11.2017

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90