930×122 CAPRA 5

transfagarasan

,,Transfăgărășanul se deschide cu o lună mai devreme!”

,,Transfăgărășanul se deschide cu o lună mai devreme!”

Citiți și: Vestea momentului despre cel mai spectaculos drum

,,Ion Mînzînă: Transfăgărășanul se deschide de mâine, cu o lună mai devreme!

Compania Națională pentru Investiții în Infrastructura Rutieră a informat autoritățile județene din Argeș că Transfăgărășanul se redeschide de mâine, începând cu ora 07:00, cu aproape o lună mai devreme față de normativul care prevede deschiderea circulației la data de 1 iulie!

Citiți și: Video. Zăpadă pe un drum important din Argeș! Imagini filmate azi

,,Transfăgărășanul se deschide cu o lună mai devreme!”

După cum a declarat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, circulația va fi permisă pe tot traseul, inclusiv între Bâlea Cascadă și Piscul Negru.

Din motive de siguranță, pe acest sector de drum va fi permisă deplasarea numai între orele 07:00 – 21:00.

Citește și: ,,Câștigăm prin Pitești Arena”

<<Mă bucur că am reușit ca pe acest drum spectaculos să se poată circula mai devreme.

Transfăgărășanul este un obiectiv turistic major, dar și strategic.

Iar ținta noastră este ca Transfăgărășanul să fie deschis tot timpul anului.

Tocmai de aceea s-au lansat deja procedurile pentru amenajarea unor copertine care să elimine pericolul avalanșelor pe traseu în sezonul rece.

Citește și: Spital nou în Pitești!

Pe de altă parte, în ultimii ani s-au făcut și investiții fără precedent pentru modernizarea părții carosabile prin lucrări de reabilitare pe zeci de kilometri.

În plus, a fost semnat un contract de finanțare prin PNRR pentru sporirea siguranței rutiere pe Transfăgărășan, urmând să fie montate parapete rutiere cu cabluri la marginea părții carosabile, dar și alte echipamente.

Am spus-o și o repet:

Modernizarea Transfăgărășanului, ca de altfel a întregii infrastructuri rutiere a județului, este o prioritate>>, a declarat Ion Mînzînă.”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Mii Sha spune:

    Prioritate =?timp
    Cand iti vine sa te c este o prioritate si trebuie sa te gandesti repede . Ei cat de repede gandesc ? Sa fie varsta sau e nesimtire .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90