New Profesional Consult 930 x 122

adopţii

maidanezi_cu_om

UNDE SUNT IUBITORII DE ANIMALE? VEZI CÂŢI CÂINI AU ADOPTAT ÎN PITEŞTI!

În primele trei săptămâni din luna august autorităţile locale din Piteşti au strâns de pe străzile din municipiu 258 de maidanezi. Acestora li se adaugă alţi 45 de câini adunaţi de pe străzile din orașul Ştefăneşti și din comunele Bascov şi Albota (acolo unde acţionează aceeaşi firmă ca în Piteşti).

Citiți și: Teroare la marginea Piteștiului. Cauza halucinantă!

Dintre câinii colectaţi, 243 au fost adoptaţi de asociaţia „Ute Langenkamp”. Este asociația care gestionează biobaza veche de la Smeura, din comuna Moşoaia, de lângă Pitești. Marea majoritate a câinilor adoptaţi de asociație au fost daţi spre adopţie în Germania. Când vine vorba de drepturile animalelor, „iubitorii” necuvântătoarelor sunt cu duiumul şi fac şi mare gălăgie. Când vine, însă, vorba să adopte maidanezi, ei dispar ca măgarul în ceaţă. În această lună doar 13 argeşeni au adoptat câini de la noua biobază de la Smeura, administrată de Primăria Piteşti! Pe de altă parte, în intervalul menţionat au fost sterilizaţi 91 de câini și niciunul eutanasiat.

De anul trecut şi până acum din Piteşti au fost colectaţi peste 3.000 de câini, dar viceprimarul Cornel Ionică susţine că au început din nou să fie înregistrate cazuri în care sunt aduşi patrupezi din alte localităţi.

Citiți și: Atenție! O nouă asigurare RCA obligatorie!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90