New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

(UPDATE) ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DE LA PERMISE AUTO

(UPDATE) „Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din subordinea MAI informează că în perioada 16-31.03.2020 cererile privind activitățile specifice din domeniul înmatriculări și permise de conducere adresate Serviciilor Publice Comunitare Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor județene și al municipiului București se depun exclusiv în baza unei programări online.

Citiți și: Argeș: Punct nou de Înmatriculări și Permise Auto, funcțional de astăzi

Programările online vor fi făcute pe site-ul oficial al instituției www.drpciv.ro, secțiunea Programări online.

Pentru operațiunile care nu se regăsesc la secțiunea online – pasul 2, vă rugăm să consultați site-ul Instituției Prefectului din județul de care sunteți interesați și să respectați cu strictețe indicațiile personalului de la ghișee.

Citiți și: Alexandru Rafila despre valul 6: „Situația din spitale este sub control”

Accesul în incinta sediilor serviciilor publice comunitare le va fi permis doar titularilor, după caz persoanelor mandatate/delegate, în baza programărilor online și a actului de identitate – în original.

Activitățile de audiențe, atât la sediul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, cât și la sediile serviciilor publice comunitare teritoriale vor fi suspendate în perioada 11-31.03.2020. Activitățile se vor desfășura exclusiv prin corespondență poștală sau e-mail.

Le solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului.

În funcție de evoluția situației la nivel național, măsurile pot fi prelungite pentru o perioadă care va fi stabilită ulterior”, se precizează pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne

Măsura va fi aplicată și la Pașapoarte: „Vă informăm că în perioada 11-31.03.2020 cererile de eliberare a pașapoartelor simple electronice/pașapoartelor simple temporare se depun în țară la serviciile publice comunitare de pașapoarte exclusiv în baza unor programări online.

Programările online vor fi efectuate pe platforma www.epasapoarte.ro”, potrivit MAI

Înregistrarea dosarelor de examinare, preschimbările de permise sau alte eliberări de documente la Permise se vor face exclusiv cu programare online.

“O măsură pe care vreau să o aducă la cunoștință opiniei publice se referă la modalitatea pe care o vom aplica de mâine, 11 martie 2020, în ceea ce privește activitatea de relaționare cu publicul la nivelul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor: examinările, preschimbările sau eliberările de documente să se facă urmare a programărilor online”, a anunțat astăzi chestorul-șef de poliție Bogdan Despescu.

Măsura va fi aplicată și la Pașapoarte, potrivit sursei citate.

“Să evităm o aglomerare de persoane în spațiile de la ghișee”, a motivat Bogdan Despescu, măsura fiind luată în contextul limitării răspândirii noului coronavirus. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90