930×122 CAPRA 5

lovituri cauzatoare de moarte

UPDATE: CE A DECIS INSTANȚA ÎN CAZUL ARGEȘEANULUI ACUZAT DE LOVITURI CAUZATOARE DE MOARTE

(UPDATE: ORA 16) Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Argeș, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Citiți și: PSD a lansat Campania „Stop violenţei împotriva femeilor”

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte și au reținut un bărbat de 49 de ani din comuna Albota.

„Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 7 aprilie 2020, în urma unui conflict în familie, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi lovit-o pe concubina sa, de 58 de ani, din comuna Poduri, județul Bacău, care s-ar fi dezechilibrat și s-ar fi lovit cu capul de gresie.

Citiți și: Violență domestică! Apeluri disperate!

Femeia a fost transportată la spital pe data de 8 aprilie, iar în dimineața zilei de 9 aprilie aceasta a decedat”, precizează IPJ Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut vineri pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv. Sursa: dnepr.info.ro/internazionale.il)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3