930×122 POSADA 5

înșelăciune

UPDATE: ÎNȘELĂCIUNE: PIESĂ DIN DEZMEMBRĂRI, VÂNDUTĂ, CA NOUĂ, CU 5.000 DE LEI

UPDATE: Este vorba de o pompă de motorină, provenită din dezmembrări, recondiționată, pe care individul i-a vândut-o clientului drept piesă nouă.

Citiți și: Argeș. Bărbat păcălit cu o „întâmplare neobișnuită”. L-au lăsat fără bani!

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeş au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înșelăciune.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 08 august – 08 septembrie 2016, un bărbat de 42 de ani, din Piteşti, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, ar fi indus în eroare un bărbat din Teleorman, căruia i-ar fi vândut o piesă auto recondiționată, la valoarea produsului nou.

Citiți și: Un piteștean de 47 de ani făcea bani pe Facebook, de pe urma femeilor singure

„Prejudiciul creat este de aproximativ 5.000 de lei.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere trimitere în judecată”, precizează IPJ Argeș.

foto descriptv: OLX

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Aa spune:

    Titlul acestui articol intra in conflict grav cu stirea din conținutul articolului. Piesă recondiționata nu înseamnă piesa din dezmembrări. Știți cine vinde piese recondiționate? VW si Bosch printre alții. De multe ori nu ai alta variantă. Decat o piesa noua turcească sau chinezească mai ieftină, mai bine o piesă originală recondiționată de VW sau Bosch care este mai scumpă decât cea nouă turcească sau chinezească.

SMART KIDS 570×90