930×122 CAPRA 5

ambulanta

UPDATE: MAMĂ ȘI FIU, INTOXICAȚI

UPDATE: Mamă și fiu, intoxicați. Atât femeia, cât și băiatul au fost preluați de echipajele medicale sosite la fața locului și transportați la spital.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, victimele sunt mamă și fiu. Femeia a fost transportată cu un echipaj cu ambulanță SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Pitești, iar băiatul a fost dus de o ambulanță de la serviciul de specialitate al județului la Spitalul de Pediatrie din Pitești.

Cei doi s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon din cauza unei sobe, conform sursei citate.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

Două persoane (o femeie în vârstă de 42 de ani și un băiețel de 10 ani) au fost găsite în această dimineață, în jurul orei 6, în stare de semiconștiență, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, într-o locuință din satul Popești al comunei Cocu. Cei doi s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

Vom reveni cu amănunte despre starea celor două persoane.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90