930 x122 grota rece

călinești

UPDATE: MAȘINĂ ÎN FLĂCĂRI

UPDATE: Mașină în flăcări. Incendiul a fost lichidat, precizează ISU Argeș. Conform sursei citate, flăcările au izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric, scurtcircuit provocat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. 

Citiți și: Câţi kilometri mai poţi conduce după ce s-a aprins becul roşu

Autoturismul a ars în proporție de 80%. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale proprietarului mașinii, care a făcut un atac de panică.

Un autoturism parcat a luat foc pe raza comunei argeșene Călinești. Informația este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

La fața locului acționează un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90