930X122 MAIA

autostrada A1 București – Pitești

Veste uriașă! Ce se întâmplă cu Autostrada A1 Pitești-București

Autostrada București – Pitești ar putea fi lărgită la trei benzi pe sens.

Citiți și: Atenție! Șoferi, mare grijă azi pe Autostrada Pitești-București

Potrivit Economica.net, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va scoate la licitație un studiu de fezabilitate pentru lărgirea la trei benzi pe sens a Autostrăzii A1 București – Pitești.

Licitația va fi lansată în acest an.

Citiți și: Accident deosebit de grav pe A1! Intervine elicopterul SMURD

În ceea ce privește studiul de fezabilitate, în cadrul acestuia va fi analizat tot traseul până la Pitești, urmând ca din acesta să reiasă ce porțiune va fi lărgită la trei benzi pe sens, au declarat reprezentanții CNAIR pentru sursa citată.

Mai multe decât atât, CNAIR are în vedere lărgirea la trei benzi/sens și a tronsonului București – Fundulea din Autostrada Soarelui (A2) și a tronsonului Moara Vlăsiei – Dumbrava din Autostrada București – Ploiești (A3).

Foto: arhivă ePitești.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Paul Matei spune:

    Vezi să nu…!!!!…și dacă da,când ?!?!…pe scurt spus,OARE ????,se va întâmpla ???

  • Velma spune:

    Si daca o va largi ce rezolva? Nu ai iesiri din București spre ea, decat prin Militari, daca te duci pe la preciziei, au facut in asa fel sa te intorci in București nu sa iesi…si totul se inghioldeste in punctul de iesire iar …o porcarie facuta de un administrator al drumurilor cu 3 clase, un prost din aala de se face film despre el! Prost!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3