EcoMoto 930×122

dale

IONICĂ DĂ VINA PE PROIECTANT PENTRU DALELE ÎN CARE ȘOFERIȚELE ÎȘI VOR RUPE TOCURILE

Mai mulţi cetăţeni, dar şi mass-media au atras atenţia în repetate rânduri cu privire la faptul că spaţiile verzi din Pitești au de suferit în urma proiectului de reabilitare urbană care se află în plină desfășurare cu bani europeni.

Citiți și: Video. Sediul unei instituții de forță, făcut una cu pământul

Cornel Ionică, viceprimar al municipiului, afirmă că dalele cu care sunt acoperite noile parcări dintre blocuri nu au fost cerute de Primărie şi că spaţiile verzi vor fi protejate. Dalele cu găuri sunt cu adevărat riscante pentru doamnele și domnișoarele care își „permit” să poarte pantofi cu toc subțire.

„Când vorbim de proiectul de reabilitare urbană este clar că am primit multe observaţii pertinente. În ceea ce priveşte spaţiile verzi, vreau să spun că nu se mai taie copaci, decât zarzări şi duzi crescuţi la întâmplare. Noi vom face şi plantări, peste 1.200 de arbori urmând să fie plantaţi. Cât despre dalele ecologice, prin care va creşte iarba, ele sunt soluţia cerută de proiectant. El le-a ales. Important este că Piteştiul va arăta foarte bine după aceste lucrări. Niciodată nu am fi putut face ce am făcut în ultimii ani în municipiu dacă nu atrăgeam fonduri europene.”, a spus astăzi Cornel Ionică în săptămânala conferință de presă a Primăriei.

Citiți și: Decizie majoră la Mioveni!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90