Donaris 930 x 122

accident rutier

Video – Argeș: Motociclist rănit grav într-un accident cu două mașini

Update, ora 16:10, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 26 de ani, din Mioveni, care conducea o motocicletă pe DJ 731, pe raza localității Dărmănești, în condiții ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, de 24 de ani, din Constanța. 

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism staționat, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului, dar și rănirea conducătoarei autoturismului și a pasagerei din acesta, o femeie de 44 de ani, din Coșești.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Toate cele trei persoane au fost transportate la spital. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Update, ora 14:58, ISU Argeș transmite: „Ambele femei din unul autoturisme au fost preluate de către un echipaj SMURD, iar celălalt autoturism era staționat și fără ocupanți în interior.

Motociclistul a fost preluat de către echipajul SAJ cu medic, acesta a suferit politraumatisme.

Toate cele trei victime de la accident sunt transportate la spital. Motociclistul este conștient.”

Update, ora 14:34, ISU Argeș transmite: „Alte două persoane implicate în eveniment prezintă atac de panică și leziuni minore.”

Știrea inițială

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a petrecut pe raza comunei Dârmănești.

 

Conform primelor informații, în accident ar fi implicate două autoturisme și o motocicletă.

 

La fața locului se deplasează pompierii cu o autospecială de intervenție, două echipaje SMURD, alături de un echipaj SAJ.

De asemenea, și polițiștii rutieri se deplasează la locul evenimentului, pentru efectuarea cercetărilor și fluidizarea traficului.

Până în acest moment, o singură victimă a fost evaluată. Este vorba despre motociclist care a fost rănit în zona membrelor inferioare.

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90