Donaris 930 x 122

coronavirus

(VIDEO) COVID-19 CIRCULĂ CU MAXI TAXI ŞI PLEACĂ DE LA PITEŞTI

Un pasager aflat într-un maxi taxi care efectuează curse regulate pe ruta Piteşti – Câmpulung a înregistrat ce se întâmplă într-un astfel de mijloc de transport privat. Din păcate, nu este un caz izolat, astfel de situaţii fiind întâlnite pe aproape toate rutele din judeţ.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

Deşi majoritatea călătorilor au mască de protecţie, unii dintre ei nu o poartă corect, ţinând-o sub nas. Oricum, la cât de îngrămădiţi sunt, putem spune fără să exagerăm că boala circulă şi ea cu maxi-taxi.

Rămâne de văzut dacă autorităţile se ţin de cuvânt şi vor sancţiona „la sânge” astfel de fapte, unde vinovaţi sunt şi călătorii care se îngrămădesc în loc să sacrifice timpul, dar şi prestatorul de servicii, începând cu şoferul şi până la patronul firmei de transport care permite aşa ceva.

Citiți și: Argeş. Medic şef la ATI, răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: Dispare coronavirusul?

(Sursa VIDEO: Facebook / Dan Badea – Info Trafic Piteşti Argeş)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90