New Profesional Consult 930 x 122

barajul vidraru

Video – Lăutari moldoveni, spectacol ad-hoc la Barajul Vidraru

Un spectacol neașteptat și inedit a avut loc, astăzi, la Barajul Vidraru de pe Transfăgărășan.

Citiți și: Argeș. Ce poți face la 75 de ani? Accident cu mașina

 

O trupă de lăutari venită tocmai din Republica Moldova, din localitatea Măgdăcești, a încântat turiștii din zonă cu o demonstrație muzicală.

Citiți și: ACUM: PERICOL ÎN ARGEȘ. E BLOCAJ

 

Oamenii aflați, la acel moment, la Baraj, au fost extrem de bucuroși de spectacolul de muzică populară oferit de lăutarii moldoveni.

 

Aceștia au ținut ritmul orchestrei, au fredonat cântecele interpretare de artiști, iar la un moment dat, spectatorii s-au prins și într-o horă.

 

Întrebați cu ce ocazie au ajuns pe Transfăgărășan, lăutarii au mărturisit că se îndreaptă către Mioveni, acolo unde se celebrează Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșului.

 

Prezența moldovenilor la Sărbătoarea Recoltei de la Mioveni este justificată și de faptul că, localitatea Măgdăcești este înfrățită cu orașul Mioveni din luna martie a anului 2016.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • ewrt spune:

    au fost extrem de bucurosi taranii la asa tiganie , sudistan

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3