New Profesional Consult 930 x 122

accident rutier

Video – Mașină răsturnată după impactul cu un TIR, în Prundu

Update, ora 19.57, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, o femeie de 41 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism în sensul giratoriu din zona Vamă Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autotren, condus în aceeași direcție, de un bărbat de 26 de ani, din Cugir, județul Alba.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, iar conducătoarea auto a fost rănită.
Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

 

Update, ora 19:38, ISU Argeș transmite: „O singură victimă, o femeie de 41 de ani, cu suspiciune fractură la coloană cervicala. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.”

 

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui accident rutier petrecut în municipiul Pitești, mai exact în Prundu, zona Vamă.

 

Conform primelor informații, un TIR care transporta alimente a intrat în coliziune cu un autoturism.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat. O singură persoană ar fi rănită, însă aceasta este conștientă.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor.

De asemenea, la locul evenimentului se deplasează și polițiștii Biroului Rutier Pitești pentru efectuarea cercetărilor și fluidizarea traficului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA