930×122 CAPRA 5

finante

Video – Parcarea de la Finanțe, plină de tineri

Video – Parcarea de la Finanțe, plină de tineri.

Citiți și: Pitești. Un bolid BMW X6 a fost furat azi noapte!

Deși seara trecută, un șofer a fost împiedicat de un echipaj de Poliție să intre cu mașina în parcarea publică de la Finanțe, pe motiv că ar încuraja „să se strângă mai mulți”, în această seară parcarea este plină ochi de mașini.

Și foarte bine că este așa! Atât timp cât tinerii respectă regulile de distanțare, nu fac scandal și nu ascultă muzica tare, care ar fi problema?

Citiți și: ANAF atenționează! Nu picați în plasă!

Imaginile au fost filmate în jurul orei 21:30

 

Iată ce declara ieri purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș despre incidentul din seara precedentă:

„Zona parcării delimitate din dreptul clădirii Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș este cunoscută ca fiind frecventată de tineri, care, prin zgomote și larmă, deranjează locatarii blocului din zonă.

Referitor la scopul acțiunii polițiștilor, precizăm că în seara zilei de 11 martie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au desfășurat o acțiune în intervalul apropiat momentului intrării în vigoare a restricției de deplasare, în vederea prevenirii încălcării normelor legale de limitare a răspândirii coronavirusului, precum și de prevenire a tulburării ordinii și liniștii publice, prin ascultarea de muzică la volum ridicat, zgomote și nerespectarea distanțării și a restricțiilor de deplasare.”

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Adi spune:

    Niste nesimtiti,ar trebui verificati pe fiecare seara,lasa o mizerie de nedescris si cand ies din parcare,se cred la raliuri,ies cu o viteza de nedescris.Niste descreierati

570×90 MAIA