930 x122 grota rece

accident rutier

Video – Pitești: A lovit un autoturism în trafic și a fugit!

Graba strică treaba! A lovit un autoturism în trafic și a fugit!

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

În urmă cu puțin timp, am primit pe numărul de whatsapp al redacției noastre- 074 587 441, un videoclip care prezintă atitudinea impertinentă pe care unii șoferi o au în trafic.

Conducătorul unui autoturism, marca Smart, a fost surprins de camera de bord amplasată în mașina unui participant la trafic, în timp ce a acroșat un alt autoturism.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Evenimentul rutier a avut loc pe Calea București, în această seară.

 

În imagini se observă cum șoferul unui autoturism, care circula regulamentar, pe sensul de urcare pe Calea București, a fost lovit în lateral de o mașină, marca Smart, care ieșea de pe o stradă lăturalnică.

După spusele autorului filmării, în urma impactului, șoferul teribilist nici măcar nu a oprit pentru a vedea dacă a provocat vreo daună, ci din contră, a făcut slalom printre mașini, virând la stânga și făcându-se nevăzut.

Evenimentul rutier ar fi putut avea urmări grave dacă șoferul vinovat ar fi avut o viteză mai mare.

Astfel de acte de teribilism în trafic pot provoca adevărate dezastre.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90