accident rutier

Video – Pitești: A lovit un autoturism în trafic și a fugit!

Graba strică treaba! A lovit un autoturism în trafic și a fugit!

Citiți și: Acum: Mastodont răsturnat în Argeș!

În urmă cu puțin timp, am primit pe numărul de whatsapp al redacției noastre- 074 587 441, un videoclip care prezintă atitudinea impertinentă pe care unii șoferi o au în trafic.

Conducătorul unui autoturism, marca Smart, a fost surprins de camera de bord amplasată în mașina unui participant la trafic, în timp ce a acroșat un alt autoturism.

Citiți și: Mașină făcută praf după impactul cu un camion

Evenimentul rutier a avut loc pe Calea București, în această seară.

 

În imagini se observă cum șoferul unui autoturism, care circula regulamentar, pe sensul de urcare pe Calea București, a fost lovit în lateral de o mașină, marca Smart, care ieșea de pe o stradă lăturalnică.

După spusele autorului filmării, în urma impactului, șoferul teribilist nici măcar nu a oprit pentru a vedea dacă a provocat vreo daună, ci din contră, a făcut slalom printre mașini, virând la stânga și făcându-se nevăzut.

Evenimentul rutier ar fi putut avea urmări grave dacă șoferul vinovat ar fi avut o viteză mai mare.

Astfel de acte de teribilism în trafic pot provoca adevărate dezastre.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail [email protected] și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441