930×122 CAPRA 5

mizerie pe domeniul public

    Video – Pitești/Centru: Au fost puși sa dea cu mătura de polițiștii locali

    În cursul acestei seri, o patrulă a Poliției Locale Pitești a depistat în centrul orașului, în zona librăriei Eminescu, mai mulți de puști care aruncau coji de semințe pe jos.

    Citiți și: Pitești: Au aruncat gunoaie ,,pe banii lor”. Sancționați de polițiști

     

    Pentru isprava făcută, polițiștii le-au predat o lecție de bun simț și i-au pus pe cei 6 adolescenți să măture mizeria lăsată în urma lor.

    Citiți și: Pitești. Nesimțire plătită scump!

    „6 tineri cu vârste între 12 și 16 ani, au fost depistați de către polițiștii locali din cadrul Biroului Intervenție, în spate la librăria Eminescu, în timp ce făceau mizerie pe domeniul public.

    De această dată au scăpat de sancțiune, dar toți au făcut cunoștință cu matura și cu fărașul”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    2 comentarii

    • adrian spune:

      Dacă Poliția Locală ar face CÂTEVA ture prin locurile unde sunt bănci orașul ar fi maturat in totalitate!

    • Savaiadracu spune:

      Sa mearga si prin piețe și cand vor da de rromii care vand tigari de contrabanda , să-i pună sa le fumeze pe toate și apoi sa i lase acasă!

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90