Donaris 930 x 122

centru

(VIDEO) FEMEIE ÎNSĂRCINATĂ, ÎN STARE GRAVĂ

UPDATE: Potrivit ISU Argeș, femeia are 41 de ani. A fost transportată la spital pentru îngrijiri. Era conștientă în momentul în care a preluat-o echipajul SMURD. A fost lovită la cap ”în urma desprinderii unor elemente de construcție”, informează sursa citată. De asemenea, un echipaj de pompieri  se va ocupa de degajarea elementelor de construcție care riscă să cadă.

Citiți și: Ce spune Poliția despre administratorul de 30 de ani rănit grav

Femeie însărcinată, în stare gravă. În urmă cu puțin timp, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a anunțat că o femeie însărcinată a fost rănită.

Citiți și: Exclusiv. Clădire cu buncăr în Centru – Spații comerciale, servicii medicale și apartamente

Potrivit primelor informații, i-ar fi căzut o cărămidă în cap și ar fi inconștientă. Incidentul s-a întâmplat în zona centrală a orașului, în fața magazinului cu articole pentru copii, Junior. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3