New Profesional Consult 930 x 122

copii

Daruri pentru copiii speciali de la Centrul „Sfânta Filofteia” din Ștefănești

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au deschis calea lui Moș Crăciun, cu autospecialele de poliție, pentru ca darurile pentru cei peste 100 de copiii din cadrul Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă „Sfânta Filofteia”, din Valea Mare –  Ştefăneşti să ajungă mai repede, ca răspuns la nerăbdarea firească a copiilor.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Polițiștii argeșeni, cu sprijinul Asociației de Întrajutorare a Poliției Argeșene (Asociația umanitară), s-au mobilizat și au fost, din nou, ajutoarele Moșului, pentru a aduce bucurie unor copii speciali.

Copiii, sub îndrumarea cadrelor didactice şi sub privirile părinţilor, poliţiştilor şi ale lui Moş Crăciun, au oferit celor prezenţi un program artistic deosebit ce a cuprins cântece, poezii şi datini româneşti.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Efortul copiilor a fost răsplătit, la finalul serbării, prin cadourile aduse de polițiști și oferite de Moș Crăciun.

Acest eveniment, organizat din suflet, a devenit deja tradiție pentru polițiștii argeșeni, care sunt primiți cu căldură și interes, de fiecare dată.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90