NOR CURIER 930X122

bunuri

Elevi de toată lauda în Pitești. Gestul lor, lecție de aur pentru toată lumea!

Elevi de toată lauda în Pitești. Gestul lor, lecție de aur pentru toată lumea!

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Gestul a doi elevi de clasa a VIII-a din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Ion Pillat” din Pitești este o adevărată lecție pentru toți oamenii.

Cei doi au găsit un telefon mobil, sâmbătă, într-un parc din Pitești și au făcut tot posibilul să găsească proprietarul.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Iată întâmplarea:

,,Faptele bune se fac, de regulă, pentru că așa simțim, nu pentru că ne dorim răsplată pentru ele. Atunci când ne sunt în fire, ne dau o stare de bine, ne aduc un plus de împlinire sufletească.

Însă, unele fapte bune merită povestite, pentru că ele pot fi un exemplu, pentru că pot motiva și alți oameni.

Despre gestul a doi copii, elevi în clasa a VIII-a, la Școala Gimnazială Ion Pillat din Pitești, merită să știe întreaga comunitate.

Elevi de toată lauda în Pitești. Gestul lor, lecție pentru toată lumea!

DENIS și DAVID au găsit un telefon mobil, sâmbătă, 20 ianuarie a.c., în zona unui parc din cartierul Craiovei din Pitești.

 

Fără să stea pe gânduri, au făcut tot ce le-a stat în putință, pentru a găsi proprietarul și a-l restitui.

Întâmplarea a făcut ca cel care pierdut telefonul să ceară sprijinul colegului nostru, polițist în cadrul Biroului Siguranță Școlară.

Acesta se afla în parc cu copiii, pentru a-l ajuta să găsească bunul pierdut. Astfel că, acesta a asistat la momentul în care cei doi, Denis și David, au restituit telefonul.

Bucuria a fost de ambele părți, și a celui care și-a recuperat telefonul, dar și a colegului nostru, să vadă că doi copii au acționat corect, atât din punct de vedere moral, cât și legal.

Am apreciat cu toții gestul și, în semn de recunoștință pentru spiritul civic și omenia de care au dat dovadă, astăzi, cu sprijinul conducerii Școlii Gimnaziale Ion Pillat și complicitatea părinților, le-am oferit certificate de apreciere, în fața clasei din care fac parte.”, transmite Poliția Argeș.

Imagini: IPJ Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Traian spune:

    ” Normalul” a devenit excepție și trebuie premiat în ” România educata ” ! Cata ipocrizie !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90