930×122 CAPRA 5

arme albe

Incident șocant în centrul Piteștiului: Ce au găsit asupra sa este incredibil!

Incident șocant în centrul Piteștiului: Ce au găsit asupra sa este incredibil!

Citiți și: Se întâmplă în Pitești și autoritățile recunosc: „Insalubru și inestetic”. Ce soluție s-a găsit

Scene incredibile au avut loc în această seară, cu puțin timp în urmă, în zona zero a municipiului Pitești.

Un individ a făcut scandal în centrul orașului. Ba chiar a atacat cu spray paralizant mai multe persoane.

Citiți și: Pitești: Filmați în fapt! Sancțiuni usturătoare pentru nesimțire

Norocul a fost că în zonă se aflau polițiștii locali. Oamenii legii au intervenit prompt și, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Scene șocante

„O patrulă a Serviciului Ordine Publică din cadrul Poliției Locale Pitești, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona centrală a municipiului Pitești a intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan.

Un individ agresiv atât verbal, cât și fizic, a îndreptat un spray paralizant spre mai multe persoane.

Colegii au acționat imediat, îndepărtând individul din zonă.

Bărbatul a refuzat să se legitimeze și a continuat să aibă un comportament agresiv. În acel moment, au fost chemați în sprijin polițiști locali de la Intervenție (n.r. „mascații” de la Poliția Locală).

 

Incident șocant în centrul Piteștiului

Individul a fost imobilizat și încătușat.

Prin apel la 112 a fost anunțată și Poliția Națională, la fața locului prezentându-se de îndată polițiști de la Secția 1 Pitești”, precizează pentru ePitești Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

 

În plus, ne mai transmite acesta, bărbatul avea asupra sa un adevărat „arsenal”.

Polițiștii locali au găsit asupra individului: arme albe, pistol ayrsoft, un box, 2 spray-uri cu efect lacrimoge dar și o bâtă de baseball.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Secției 1 Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Mihaela Gavabescu spune:

    Pai situatia nu prea a fost asa…Individul a dat cu sprey lacrimogen in zona bancutelor din fata magazinului Carefour din centru; pe o banca alaturata se aflau o mama si doi copii mici care au inceput sa tipe destul de tare, oamenii au inceput sa se foiasca si individul a amenintat ca scoate un cutit daca nu este lasat sa plece. A fost incoltit de cativa baieti si fortat sa se opreasca. Politia a venit dupa ce oamenii au sunat in mod repetat( nu era niciun politist in centru).Daca spiritul civic nu era prezent…nu-l prindea nimeni. Baietii au fost destul de curajosi!!!! Felicitari!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3