Donaris 930 x 122

budeasa

Înşelat de femeie, un tânăr din Budeasa şi-a distrus maşina cu levierul. „Când iubeşti, te mai ia şi capul”

UPDATE: A apărut filmarea cu momentele în care tânărul din Budeasa, înşelat de iubită, îşi distruge autoturismul cu levierul.

Citiți și: Primarul comunei Budeasa, anunț important pentru locuitori

Scene cu violenţă interzise minorilor (VIDEO)

 

Citiți și: Primărie de lângă Pitești, angajează

 

Ştirea iniţială – ora 08.39

Patimă în miez de noapte. Înşelat de femeie, un tânăr din Budeasa şi-a distrus maşina. S-a întâmplat în toiul nopţii trecute, după ce bărbatul a pus cap la cap toate „datele” problemei şi a ajuns la concluzia că iubita l-a părăsit pentru altcineva.

Cum se întâmplă în numeroase cazuri de acest fel, tânărul a răbufnit şi, neavând cine să-i aline durerea, şi-a vărsat supărarea pe autoturismul personal.

A desfăcut o sticlă de bere, a sorbit cu poftă şi s-a pus pe „treabă”. A luat un levier şi a lovit parbrizul şi capota maşinii până a simţit că e ce trebuie, apoi a pus sticla de bere pe autoturism în semn de victorie şi a chemat un amic să-l fotografieze cu isprava.

 

 

 

L-am întrebat pe tânăr de ce a recurs la acest gest.

Tânăr înşelat: „Nu ştiu cine e bărbatul cu care m-a înşelat. Era iubita mea, dar acum s-a cam terminat. Are 26 de ani, cu doi ani mai mare ca mine. Am prins-o pe Facebook, am prins-o cu poze, a fost plecată cu respectivul şi mai multe. Mi-am distrus maşina de supărare. Asta e, când iubeşti, te mai ia şi capul”, ne-a mărturisit bărbatul.

„Cu maşina nu e o problemă, am piese, e totul pregătit. Azi o trimit la făcut. Următoarea (femeie) sper să fie cu noroc…”

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441