EcoMoto 930×122

budeasa

Înşelat de femeie, un tânăr din Budeasa şi-a distrus maşina cu levierul. „Când iubeşti, te mai ia şi capul”

UPDATE: A apărut filmarea cu momentele în care tânărul din Budeasa, înşelat de iubită, îşi distruge autoturismul cu levierul.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Scene cu violenţă interzise minorilor (VIDEO)

 

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

 

Ştirea iniţială – ora 08.39

Patimă în miez de noapte. Înşelat de femeie, un tânăr din Budeasa şi-a distrus maşina. S-a întâmplat în toiul nopţii trecute, după ce bărbatul a pus cap la cap toate „datele” problemei şi a ajuns la concluzia că iubita l-a părăsit pentru altcineva.

Cum se întâmplă în numeroase cazuri de acest fel, tânărul a răbufnit şi, neavând cine să-i aline durerea, şi-a vărsat supărarea pe autoturismul personal.

A desfăcut o sticlă de bere, a sorbit cu poftă şi s-a pus pe „treabă”. A luat un levier şi a lovit parbrizul şi capota maşinii până a simţit că e ce trebuie, apoi a pus sticla de bere pe autoturism în semn de victorie şi a chemat un amic să-l fotografieze cu isprava.

 

 

 

L-am întrebat pe tânăr de ce a recurs la acest gest.

Tânăr înşelat: „Nu ştiu cine e bărbatul cu care m-a înşelat. Era iubita mea, dar acum s-a cam terminat. Are 26 de ani, cu doi ani mai mare ca mine. Am prins-o pe Facebook, am prins-o cu poze, a fost plecată cu respectivul şi mai multe. Mi-am distrus maşina de supărare. Asta e, când iubeşti, te mai ia şi capul”, ne-a mărturisit bărbatul.

„Cu maşina nu e o problemă, am piese, e totul pregătit. Azi o trimit la făcut. Următoarea (femeie) sper să fie cu noroc…”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3