Donaris 930 x 122

smartykids

La SmartyKids copiii își dezvoltă abilitățile și inteligența

La SmartyKids copiii își dezvoltă abilitățile și inteligența

Citiți și: SmartyKids Pitești: O nouă eră în educația copiilor

Activitățile pe care le fac copiii care merg în centrele SmartyKids, cel din Pitești, de pe bulevardul Libertății – nr. 13, și cel din Mioveni, dau roade.

Citiți și: SmartyKids: pentru copii isteți! Centrul unde cei mici își dezvoltă intelectul

Orice copil poate învăța 

Orice copil poate învăța tehnica soroban și aritmetica mentală, nu doar un copil supradotat sau un copil care are înclinații pentru matematică. Rezultatele depind de ritmul de învățare al fiecăruia.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, vârsta optimă este între 6 și 14 ani. Aceasta reprezintă perioada de timp în care trebuie să aibă loc stimularea, pentru a se putea dezvolta o funcționare superioară.

Centrul oferă copiilor posibilitatea de a-și antrena și dezvolta creierul după metode testate cu succes și perfecționate timp de aproape 50 de ani.

Cursuri de aritmetică mentală

Matematică mentală este un sistem original de dezvoltare a intelectului pentru copii prin utilizarea instrumentului numit soroban (cuvânt de origine japoneză) sau abac (cuvânt de origine chineză).

Cursul modelează abilităţile mentale şi creative ale copilului: calcule rapide, interacţiunea interemisferică, memoria, dexteritatea, concentrarea atenţiei, viteza procesului de gândire, gândirea analitică şi creativă, rapiditatea reacţiei, metode inedite de rezolvare a problemelor.

În prima etapă copilul foloseşte sorobanul, în a două etapă începe vizualizarea, iar apoi copilul calculează mental!

Pentru înscrieri, precum şi orice alte detalii, puteți folosi următoarele date de contact:

Tel. 0769.053.396 – Dana

Facebook SmartyKids Piteşti

E-mail: [email protected]

www.smarty-kids.ro/pitesti-pitesti-contact/

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache