930×122 CAPRA 5

flori

Pitești: „Fă-mă de rușine!”/ De ce mă filmezi, mă!?”

Pitești: „Fă-mă de rușine! De ce mă filmezi, mă!?”

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

În ultima vreme anumiți piteșteni par să fie pasionați de „găinării”. La interval de câteva zile suntem martori unor secvențe cu care nu ne mândrim, dar pe care suntem nevoiți să le facem publice în speranța că, astfel, poate-poate, acești cetățeni se învață minte.

De această dată, pe numărul de WhatsApp al redacției, 0730 971 621, am primit imagini în care o doamnă, sub atenta supraveghere a unui „macho” migălește la florile de pe marginea unei alei.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Nu curăța, nu îngrijea plantele! Le scotea din pământ și le punea în punga din dotare.

„De ce mă filmezi, mă!?

„Hai, pune-mă (n.r. probabil pe internet), fă-mă de rușine! Măcar îmi murdăresc mâinile”, i-a spus femeia, în momentul în care a văzut că este filmată, bărbatului care a realizat imaginile și ni le-a și pus la dispoziție.

„De ce mă filmezi, mă!?”, a continuat „macho-ul” care o însoțea pe femeie. Din câte ne-a relatat cititorul nostru, individul l-ar fi amenințat după ce a încheiat filmarea. Piteșteanul ne-a mai spus că intentionează să depună plângere la Poliție.

Toată scena ar fi avut loc undeva pe lângă blocurile P din zona Ceair-Popa Șapcă, conform celui care ne furnizează informația.

Așa cum precizam, astfel de furtișaguri au început să fie la ordinea zilei în oraș. Zilele trecute, un bărbat a fost filmat în timp ce lua un cablu electric dintr-o curte de pe strada Teilor.

Acesta a acționat fără nicio reținere, ziua în amiaza mare. Detalii și amănunte, AICI Pitești. Hoț filmat când fură de doua ori! Cum acționează acesta, în Centru

Cu toate că nu putem avea certitudinea, nu putem să nu remarcăm faptul că acest bărbat seamănă cu cel care, recent, a furat lăstari de trandafiri, de pe Calea București, din zona Hotelului Ramada.

Toate detaliile, cât și subiectul pe larg, AICI – Cum te faci de râs: Un bărbat în toată firea, la furat, lângă Ramada!

Precizăm că astfel de situații le puteți semnala celor de la Poliția Locală Pitești la unul dintre numerele de telefon: 0248/210230, 0248/222248 sau 0348/911.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90