politia sectia 4

Piteşti: Şofer căruia i s-a făcut rău la volan, salvat de la moarte de un poliţist

Şofer căruia i s-a făcut rău la volan, salvat de la moarte de un poliţist. Prezența de spirit și cunoștințele de prim ajutor ale unui polițist din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au făcut ca un eveniment ce putea fi tragic, să se termine cu bine.

Citiți și: Faci o postliceală şi devii poliţist. MAI a scos la concurs peste 2.600 de posturi

MOMENTELE, SURPRINSE DE UN ŞOFER AFLAT ÎN TRAFIC

 

 

Citiți și: Un polițist de la Penitenciarul Mioveni a câștigat medalie la lupte „Hand to Hand”

În cursul acestei dimineți, Oncioiu George (foto), agent şef în cadrul Secției 4 Poliție Pitești – Sisteme de Securitate, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat, pe strada Târgul din Vale, un autoturism staționat neregulamentar.

 

 

În momentul în care s-a apropiat de mașină, agentul a observat că șoferul, un bărbat de 47 de ani, era semiconștient. Imediat, polițistul i-a acordat primul ajutor, iar concomitent, a rugat un trecător să sune la 112 și să solicite un echipaj medical.

Până la sosirea ambulanței, polițistul, care are cunoștințe de prim ajutor, i-a acordat îngrijirile necesare bărbatului. Ulterior, acesta a fost preluat de echipajul medical și transportat, conștient, la spital.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441