Donaris 930 x 122

politia sectia 4

Piteşti: Şofer căruia i s-a făcut rău la volan, salvat de la moarte de un poliţist

Şofer căruia i s-a făcut rău la volan, salvat de la moarte de un poliţist. Prezența de spirit și cunoștințele de prim ajutor ale unui polițist din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au făcut ca un eveniment ce putea fi tragic, să se termine cu bine.

Citiți și: Viteza uluitoare a unui polițist în localitate: prins cu 138km/oră. Limita era de 50

MOMENTELE, SURPRINSE DE UN ŞOFER AFLAT ÎN TRAFIC

 

 

Citiți și: Video. Jandarm argeșean, erou!

În cursul acestei dimineți, Oncioiu George (foto), agent şef în cadrul Secției 4 Poliție Pitești – Sisteme de Securitate, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat, pe strada Târgul din Vale, un autoturism staționat neregulamentar.

 

 

În momentul în care s-a apropiat de mașină, agentul a observat că șoferul, un bărbat de 47 de ani, era semiconștient. Imediat, polițistul i-a acordat primul ajutor, iar concomitent, a rugat un trecător să sune la 112 și să solicite un echipaj medical.

Până la sosirea ambulanței, polițistul, care are cunoștințe de prim ajutor, i-a acordat îngrijirile necesare bărbatului. Ulterior, acesta a fost preluat de echipajul medical și transportat, conștient, la spital.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90