930×122 CAPRA 5

lidl

Piteşti: Un imens nimic va fi transformat în supermarket cu spaţii verzi la exterior

Lidl a demarat procedurile pentru construcția altui magazin din Pitești (al cincilea, mai exact), în zona CNCD, pe strada Depozitelor nr. 17.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

 

Lucrările de construcție au demarat la începutul lunii iulie, mai exact pe data de 07.07.2021, iar autorizația de construire are o durată de execuție de 12 luni.

Citiți și: Alertă de ultimă oră în magazinele Lidl! „Nu consumați sub nicio formă produsul!”

Potrivit afișului montat pe gardul proprietății, care evidențiază numărul autorizației și care atenționează asupra faptului că acolo există un șantier în lucru, cel de-al cincilea magazin Lidl va dispune de locuri de parcare, alei carosabile și pietonale și spații verzi.

CINE CONSTRUIEȘTE MAGAZINUL

Construcția va fi realizată de firma S.C. Square B.A.U. S.R.L.

Lanțul de supermarketuri Lidl România deține în municipiul Pitești mai multe magazine, în cartierele Nord, Trivale (în construcție), Banat și Prundu. Încă un magazin LIDL ar urma să fie amplasat pe un teren de lângă Autogara Sud, însă acolo nu au demarat încă lucrările.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3