Donaris 930 x 122

bărbat decedat

Update: Urgență în cartierul Trivale din Pitești. A fost descoperit un cadavru

Urgență în cartierul Trivale din Pitești, pompierii cu autoscara și ambulanța la bloc.

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

 

 

Citiți și: Ce se întâmplă cu arena OZN de 100 de milioane €: „Vrea să ne încurce!”

UPDATE ORA 14.50

„La fața locului au ajuns pompierii cu o autospecială de descarcerare, o autoscară și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Pătrunderea în interiorul apartamentului situat la etajul al patrulea s-a efectuat cu ajutorul autoscării, pe fereastra de la dormitor. În interior a fost identificat un bărbat de 67 de ani, care prezenta rigiditate cadaverică”, a transmis ISU Argeș.

Corpul neînsuflețit a fost preluat de mașina de la Medicină Legală.

 

 

Știrea inițială – ora 13.41

O intervenție a militarilor ISU este în desfășurare pe bulevardul Libertății din cartierul piteștean Trivale. Din primele date, aceștia trebuie să pătrundă într-o locuință unde s-ar afla o persoană cu probleme de ordin medical. Mai exact, aceasta s-ar fi prăbușit în casă, inconștientă.

 

 

La locul indicat a ajuns o autospecială cu autoscară, precum și o ambulanță SMURD. În zonă este prezent și un echipaj de Poliție.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3