Donaris 930 x 122

incendiu

(UPDATE/VIDEO) BILANȚUL INCENDIULUI DIN NORD

(UPDATE ORA 14:40): Bilanțul incendiului din Nord. Au fost asistate medical mai multe persoane: un bărbat de 55 de ani, cu arsuri de gradul 1 la nivelul feței, o femeie de 47 de ani, cu intoxicație cu fum, și alte două femei, una în vârstă de 74 de ani, cu stare de rău, și o alta, de 33 de ani, cu atac de panică.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

„Persoanele au refuzat transportul la spital. Au ars elemente de mobilier și materiale textile aferente unui dormitor și s-a degradat zugrăveala apartamentului. Cauza probabilă este focul deschis în spații închise (lumânăre)”, precizează ISU Argeș. Intervenția a durat aproximativ o oră.

(UPDATE ORA 12:20): Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citiți și: A ars până la temelie! Flăcările violente s-au extins!

(UPDATE ORA 11:20): Un bărbat de 55 de ani, care se afla în apartamentul respectiv, s-a ales cu arsuri de gradul 1 la nivelul feței.

„A fost asistat de echipajul SMURD, iar ulterior a refuzat transportul la spital”, potrivit ISU Argeș.

Un incendiu a izbucnit cu puțin timp în urmă în cartierul piteștean Nord (pe bulevardul Nicolae Bălcescu).

Incendiul a fost localizat la un apartament de la etajul cinci al unui bloc.

„Intervin două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj cu ambulanță SMURD”, informează ISU Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3