930 x122 grota rece

coronavirus

UPDATE/VIDEO: CE SPUNE PREFECTUL DESPRE ARGEȘEANUL INFECTAT CU CORONAVIRUS

(UPDATE ORA 19:30): Românul infectat cu coronavirus este argeșean și lucrează pe vasul de croazieră Diamond Princess, aflat în carantină în Japonia. Informația este reconfirmată de prefectul de Argeș, Emanuel Soare.

Citiți și: Controale ,,la sânge” într-un spital din Argeș. Nereguli deosebit de grave

Întrebat dacă mai sunt și alți argeșeni pe vasul de croazieră care este în largul coastelor Japoniei, reprezentantul Guvernului în teritoriu declară: „Nu avem această informație (…)”. Iată ce spune despre acest caz prefectul de Argeș:

Bărbatul a fost transferat pentru izolare și tratament la un spital japonez specializat pentru asemenea situații.

Citiți și: Protest în oraș! Angajații de aici vor salarii mai mari!

„Da, este din Argeș, dar nu e nicio problemă de sănătate publică, pentru că nu vine în Argeș. Este în Japonia, a fost pe vasul acela de croazieră și va veni în momentul în care este perfect sănătos. Nu există niciun risc epidemiologic. Haideți să nu agităm lumea!”, declară pentru ePitești Sorina Honțaru, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș.

Mai mulți români sunt în carantină, alături de alte aproximativ 3.700 de persoane, pe nava de croazieră aflată în largul coastelor Japoniei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90