Donaris 930 x 122

iancu tîrcomnicu

(UPDATE/VIDEO) EXCLUSIV: PATRONUL DE LA YAKY, AMENDAT DE POLIȚIA LOCALĂ

(UPDATE ORA 17): Poliția Locală Pitești s-a autosesizat în urma articolului publicat de noi și i-a întocmit patronului hotelului Yaky un proces verbal de contravenție.

Citiți și: Piteşti: A parcat maşina sub podul de pe Autostradă şi s-a „fript”

Omul de afaceri Iancu Ţîrcomnicu a contestat verbal acțiunea polițiștilor locali, încercând să-i convingă că, de fapt, ar fi efectuat o parcare regulamentară. 

N-a scăpat, însă, de amendă. „Proprietarul mașinii a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei pentru blocarea căii de acces”, declară pentru publicația noastră Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Citiți și: O parcare și un nou loc de joacă vor fi amenajate în Pitești

Patronul hotelului Yaky din centrul Piteştiului, Iancu Ţîrcomnicu, este acuzat de managerul unei şcoli private de limbi străine din vecinătate că îşi parchează în mod abuziv unul dintre bolizi.

Revoltată că, din nou, o maşină Range Rover a omului de afaceri era parcată aproape de accesul în curtea şcolii sale (care este găzduită în clădirea Poştei Vechi de pe bulevardul Republicii, clădire situată lângă hotelul menţionat), Mona Şerban a răbufnit azi şi a postat pe contul său de Facebook un filmuleţ în care îşi exprimă indignarea cu privire la faptul că intrarea în curtea şcolii era aproape blocată.

„Maşina este parcată între două semne de <<Interzis>>. Am mers la recepţia hotelului şi l-am rugat personal pe patronul acestuia să mute maşina, să nu o mai lase aşa. Nu înţelege. Imaginaţi-vă cât de greu este să ieşi din curte, să te asiguri şi să nu te buşească unul din stânga! O să sun la Poliţie. Acest om se crede Dumnezeu!”, a spus, revoltată, Mona Şerban.

Locurile de parcare din această zonă sunt cu taxă (parcarea este publică). O parte dintre locuri este rezervată pentru hotelul Yaky, dar în niciun caz acolo unde era maşina parcată! (Sursă Video 1: Facebook Mona Șerban)

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441