New Profesional Consult 930 x 122

copil căzut în lac

Update/Video: Un băiat din Stolnici a murit înecat în heleșteu. Avea 15 ani

Un băiat din Stolnici a murit înecat în heleșteu, aflat lângă o fermă din comună. Copilul avea 15 ani.

Citiți și: Accident tragic! S-au rostogolit cu mașina și au murit înecați

UPDATE 28 mai, ora 08.00: S-a aflat că băiatul ar fi fost la scăldat împreună cu alți copii și doar el ar fi intrat în apă. Deşi în locul unde se scălda, apa măsura aproximativ 1,5 m, prin depărtarea de mal acesta a ajuns într-o zonă cu adâncime mai mare și nu a mai reuşit să revină în zona de siguranţă. Au fost anunțați localnicii că băiatul a dispărut sub apă și nu mai iese.

 

Citiți și: Copil de 4 ani înecat cu mâncare – a murit

 

UPDATE ora 22.01, IPJ Argeș transmite: A fost scos din apă, inconștient, au fost efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate a fost constatat decesul. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești efectuează verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul nefericit s-a petrecut.

 

 

UPDATE ora 21.22: Copilul a fost găsit, iar în aceste momente este resuscitat.

 

 

Știrea inițială 21:16

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost anunțați de faptul că, un copil de aproximativ 15 ani, ar fi căzut într-un lac de lângă o fermă din localitatea Stolnici.

La fața locului intervin salvatorii cu o autospecială de intervenție de la Punctul de lucru Stolnici și spre aceștia au plecat și două autospeciale cu bărci de salvare de la Detașamentul de Pompieri Bradu și Secția de Pompieri Costești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90