930 x122 grota rece

accident

    Video: Accident cu victime lângă un liceu din Piteşti

    UPDATE ORA 13.00: Accident cu trei autoturisme lângă un liceu din Piteşti. pe str. Vasile Pârvan (în apropierea liceului Odobescu).

    Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

    „Din verificările preliminare, efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 45 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Vasile Pârvan, din direcția Războieni spre Calea Craiovei, în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, condus de un bărbat de 42 de ani, din Ștefănești, care a fost proiectat în autoturismul care circula în fața acestuia, condus de un bărbat de 45 de ani, din Pitești.

    În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 42 de ani din Ștefănești (diagnostic preliminar contuzie umăr drept, contuzie la nivelul toracelui, contuzie gamba dreaptă), precum și a pasagerului dreaptă față din aceeași mașină, respectiv un tânăr de 19 ani, din Pitești (diagnostic preliminar contuzie umăr drept și traumatism cranio-facial).

    Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

    Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

     

     

    UPDATE ORA 10.10: AU REZULTAT DOUĂ VICTIME

    „La intervenție a mai fost alocat încă un echipaj SMURD care a preluat o a doua victimă. Două victime, un bărbat de 43 de ani și altul de 19 ani, ambii au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la spital pentru mai multe investigaţii. Primul a suferit răni la nivelul membrului inferior și la membrul superior (drept), iar al doilea a suferit răni la nivelul capului”, precizează ISU Argeş.

    UPDATE ORA 9.50: „O persoană prinsă în autoturism, salvatorii au folosit accesoriile din dotarea autospecialei, pentru extragerea acesteia”, a transmis ISU Argeş.

     

     

    Ştirea iniţială – ora 9:18

    Pompierii ISU Argeş au fost sesizaţi cu privire la un eveniment rutier produs în faţa Liceului Odobescu. Sunt trei maşini implicate (posibil o singură victimă). Intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD de prim ajutor, anunţă ISU Argeş. Poliţiştii sunt la faţa locului şi desfăşoară cercetări.

     

     

     

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90