NOR CURIER 930X122

accident

VIDEO: ACCIDENT ÎN MIEZ DE NOAPTE. UN TÂNĂR A VĂZUT MOARTEA CU OCHII

UPDATE: „Din verificările efectuate ca urmare a evenimentului din cursul nopții, de către polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din Micești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, având direcția de deplasare Pitești spre Câmpulung, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, intrând în coliziune cu glisierele de pe axul drumului, ce despart cele două sensuri de mers. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Apoi a fost transportat la o unitate medicală cu diagnosticul preliminar de plagă contuză membru inferior drept. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

Aproape de miezul noţii, un eveniment rutier s-a produs pe raza localității Micești. A fost vorba despre un autoturism care a lovit glisierele despărțitoare ale sensurilor de deplasare.

„Incidentul s-a soldat cu o victimă, șoferul cu vârsta de 22 de ani, care prezenta o plagă la nivelul membrului inferior drept. Acesta a fost asistat medical, în primă fază, de către un echipaj SAJ aflat în trecere, iar ulterior a fost preluat de către echipajul SMURD de prim ajutor calificat, care i-a acordat îngrijiri medicale și l-a transportat la spital. Un echipaj de intervenție al pompierilor de la Detașamentul Mioveni a asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului”, a transmis ISU Argeş.

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3