SMART KIDS 930X122

guvern

(VIDEO) ACUM: PROTEST ÎN PIAȚA ”MILEA”

Acum: Protest în Piața ”Milea”. Un nou protest se desfăşoară la această oră în Piaţa ,,Vasile Milea” din centrul Piteştiului.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

Manifestația, organizată sub sloganul ”Stop joc, penalilor!”, are loc împotriva Guvernului PSD-ALDE și a modificărilor operate în Parlament la Codul Penal și Codul de Procedură Penală.

Protestatarii scandează „PSD, partid de hoți, nu ne-ați cumpărat pe toți!” și „Justiție, nu corupție!”.

Citiți și: Atenție, șoferi! Trafic paralizat pe autostradă!

”Am intrat în etapa finală a bătăliei pentru viitorul României. Ieșiți în stradă zi de zi în fața fiecărei prefecturi din fiecare județ! Ieșiți și spuneți DA democrației, domniei legii și luptei anticorupție!

Cereți demisia Guvernului, cereți demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților, cereți majorității parlamentare să oprească schimbarea codurilor penale!”, se precizează, printre altele, în descrierea evenimentului.

Protestul, care a debutat la ora 18, ar urma să se încheie în jurul orei 21, conform organizatorilor (detalii, AICI).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90