NOR CURIER 930X122

piața găvana

(VIDEO) ACUM: REVOLTĂ ÎN PIAȚA GĂVANA

Acum: Revoltă în piața Găvana. La această oră, reprezentanți ai Primăriei și agenți ai Poliției Locale se află în zona pieței agroalimentare din cartierul piteștean Găvana. Motivul? Comercianții vor fi mutați.

Citiți și: Pitești. Informare pentru toată lumea!

De astăzi și până la finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a pieței, comercianții vor vinde în incinta fostului bazar din același cartier.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Comercianții sunt, însă, revoltați pentru că vor fi nevoiți să își mute toată marfa pe care o au expusă la vânzare. După cum puteți vedea în imagini, ei le cer explicații autorităților.

Termenul de finalizare asumat de constructor (7 iulie 2018) pentru piața Găvana nu va fi respectat. De vină, potrivit informațiilor noastre, ar fi societatea care execută lucrările de reparație la acoperișul pieței. Cel mai probabil, lucrările vor fi finalizate abia peste două sau chiar trei luni.

Detalii despre evoluția lucrărilor de reabilitare și modernizare de la piața din Găvana, dar și de la piața din cartierul Trivale, AICI și AICI.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90