EcoMoto 930×122

Alex Sybinschi

(VIDEO) ADMINISTRATORUL CARE A LUAT APARATUL ÎN SPATE ȘI A DEZINFECTAT 28 DE SCĂRI DE BLOC

Administratorul mai multor asociații de proprietari din Pitești a efectuat, de unul singur, dezinfecția completă a 28 de scări de bloc (de la 14 asociații situate în cartierele Banat, Tudor Vladimirescu, Nord, Dacia și Craiovei).

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

 

„Să spunem că am fost un pic prevăzător și am comandat un dezinfectant de uz profesional, avizat ca biocid, când încă mai existau pe stoc. Din păcate, nu am comandat o cantitate mai mare. Am ales un aparat tip ULV, care pulverizează foarte fin și la distanță destul de mare, de genul celor folosite în aeroporturi, acolo am văzut pentru prima dată.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

De aproximativ 3 săptămâni, îmi aloc timp, zilnic, pentru a face dezinfecția câtorva scări, astfel încât să reușesc să dezinfectez, cel puțin o dată pe săptămână, fiecare scară dintre cele pe care le administrez.

Mă bucur acum de ajutorul ce va veni din partea Primăriei, așteptăm să fie montate dispenserele, cu toate că știu sigur că va fi foarte greu, mai ales din cauza faptului că nu se găsesc pe stoc. Aceeași problemă va fi și cu dezinfectantul.

Sunt sigur că se vor găsi rapid soluții și piteștenii vor avea un plus de siguranță în lupta cu virusul”, declară pentru ePitești Alex Sybinschi.

 

Dezinfectantul utilizat, achiziționat la începutul crizei generate de coronavirus, este unul profesional, cu activitate bactericidă, levuricidă, tuberculocidă și VIRUCIDĂ (inclusiv asupra virusurilor capsulate).

 

 

Administratorul a postat imaginile pe pagina sa de socializare, unde a și fost felicitat de piteșteni.

Printre cei impresionați de inițiativa sa se numără și viceprimarul Sorin Apostoliceanu.

„Asta înseamnă administrator, definiția, nu doar casier…”, i-a transmis viceprimarul.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3