Donaris 930 x 122

colegiu prefectural

(VIDEO) AM VRUT SĂ PARCĂM ÎN PIAȚA ”MILEA”.”E INTERZIS. LUAȚI AMENDĂ! E DOAR PENTRU PRIMARI!”

Am vrut să parcăm în Piața ”Milea”. „E interzis. Luați amendă! E doar pentru primari!”

Citiți și: PSD Argeș și-a lansat candidații la Primăriile Tigveni și Cepari

Deși pietonală, Piața ”Vasile Milea” din centrul Piteștiului este sufocată de autoturismele oficialilor din Argeș ori de câte ori la Palatul Administrativ e Colegiu Prefectural. Ce este interzis pentru cetățenii de rând e permis pentru primari și directorii instituțiilor guvernamentale.

Ulterior ședinței de ieri a Colegiului Prefectural echipa ePitești a încercat un „experiment”: am vrut să parcăm în Piața ”Milea”. Nu ni s-a dat voie. Paznicul nu ne-a permis accesul, pentru că acces auto au doar ștabii, nu și oamenii obișnuiți. ”Nu aveți voie!”, ne-a avertizat paznicul de la Palatul Administrativ. ”Primarilor le-a dat voie de aici, de la Prefectură. conducerea (…) Noi am primit ordin că e ședință cu primarii (…) Dacă parcați acolo, poa’ să vă dea amendă Poliția!”

Citiți și: Interdicție pentru acești șoferi!

Dialogul dintre reprezentantul ePitești și paznic, în imaginile următoare:

Publicația noastră le-a atras de nenumărate ori atenția autorităților cu privire la această situație. Fără rezultat. Șefii administrației piteștene și județene încurajează pe mai departe bătaia de joc din Piața „Vasile Milea”, permițând accesul auto pentru ștabi într-o zonă care ar trebui să fie exclusiv pietonală. Cel mai recent exemplu de sfidare la adresa cetățenilor s-a consumat ieri. Imagini și amănunte, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA