Donaris 930 x 122

colegiu prefectural

(VIDEO) AM VRUT SĂ PARCĂM ÎN PIAȚA ”MILEA”.”E INTERZIS. LUAȚI AMENDĂ! E DOAR PENTRU PRIMARI!”

Am vrut să parcăm în Piața ”Milea”. „E interzis. Luați amendă! E doar pentru primari!”

Citiți și: Modificarea kilometrajului unei mașini ar putea fi pedepsită cu închisoarea

Deși pietonală, Piața ”Vasile Milea” din centrul Piteștiului este sufocată de autoturismele oficialilor din Argeș ori de câte ori la Palatul Administrativ e Colegiu Prefectural. Ce este interzis pentru cetățenii de rând e permis pentru primari și directorii instituțiilor guvernamentale.

Ulterior ședinței de ieri a Colegiului Prefectural echipa ePitești a încercat un „experiment”: am vrut să parcăm în Piața ”Milea”. Nu ni s-a dat voie. Paznicul nu ne-a permis accesul, pentru că acces auto au doar ștabii, nu și oamenii obișnuiți. ”Nu aveți voie!”, ne-a avertizat paznicul de la Palatul Administrativ. ”Primarilor le-a dat voie de aici, de la Prefectură. conducerea (…) Noi am primit ordin că e ședință cu primarii (…) Dacă parcați acolo, poa’ să vă dea amendă Poliția!”

Citiți și: Piteşti: A parcat maşina sub podul de pe Autostradă şi s-a „fript”

Dialogul dintre reprezentantul ePitești și paznic, în imaginile următoare:

Publicația noastră le-a atras de nenumărate ori atenția autorităților cu privire la această situație. Fără rezultat. Șefii administrației piteștene și județene încurajează pe mai departe bătaia de joc din Piața „Vasile Milea”, permițând accesul auto pentru ștabi într-o zonă care ar trebui să fie exclusiv pietonală. Cel mai recent exemplu de sfidare la adresa cetățenilor s-a consumat ieri. Imagini și amănunte, AICI.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441