Donaris 930 x 122

circ

(VIDEO) APARIȚIE SURPRINZĂTOARE ÎN ZONA DEDEMAN GĂVANA

Apariție surprinzătoare în zona Dedeman Găvana. O vulpe a fost filmată aseară în zona Dedeman Găvana din Pitești, în plină stradă.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Primul gând al piteștenilor care au văzut-o a fost că vulpea ar fi fugit din perimetrul circului care oferă spectacole în zonă în această perioadă (despre circ puteți citi amănunte AICI).

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

“Nu, nu este a noastră”, le-au precizat reprezentanții circului. De altfel, circul nu are și vulpi în menajerie.

Cel care ne-a trimis filmarea spune că este posibil ca vulpea să-și fi făcut vizuină într-unul dintre locurile dezafectate de pe fosta platformă industrială din zonă. Vulpea ar fi ieșit în stradă probabil în căutare de hrană, atrasă de mirosul cărnii cu care sunt hrănite parte dintre animalele sălbatice de la circ.

Vă reamintim că ne puteți trimite și dumneavoastră informații sau imagini care pot deveni o știre, pe pagina de Facebook a ePitești, pe adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3