New Profesional Consult 930 x 122

curtea de arges

(VIDEO) ARGEȘ, ACUM: BĂRBAT TÂLHĂRIT ZIUA ÎN AMIAZA MARE. AUTORII, SĂLTAȚI DE JANDARMI

Argeș, acum: Bărbat tâlhărit ziua în amiaza mare. Autorii, săltați de jandarmi.

Citiți și: Pitești: L-a bătut pentru a-i fura telefonul

Cu puțin timp în urmă, o patrulă a jandarmilor argeșeni, patrulă care executa o acțiune punctuală în târgul orășenesc organizat în municipiul Curtea de Argeș, a surprins în flagrant mai multe persoane de etnie romă care înconjuraseră un bărbat și îi sustrăgeau bunurile pe care le avea asupra lui.

”Suma sustrasă, de 460 de lei, a fost recuperată, iar cele 4 persoane implicate au fost conduse la Poliția municipiului Curtea de Argeș, acolo unde s-au luat măsurile legale”, ne informează Biroul de presă al Jandarmeriei argeșene.

Citiți și: Piteşti: Un bărbat a fost atacat şi lăsat fără telefon mobil

Dintre cele 4 persoane, o femeie va fi anchetată pentru tâlhărie, iar doi bărbați au fost amendați cu câte 3.000 de lei pentru „împiedicarea organelor însărcinate cu menținerea ordinii publice de a-și îndeplini obligațiile de serviciu cu privire la legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul Poliției”. (Sursă video: Jandarmeria Argeș, foto: Arhivă)

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441