NOR CURIER 930X122

accident

    VIDEO/ARGEȘ: UN CAMION S-A RĂSTURNAT

    Un accident de circulație s-a produs în această dimineață, în jurul orei 6:45, pe raza comunei Poienarii de Argeș. Șoferul unui autocamion cu remorcă a pierdut controlul asupra volanului, camionul răsturnându-se pe o parte în afara carosabilului.

    Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

    La fața locului au ajuns un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Nu a fost, însă, nevoie de intervenția echipajului SMURD: șoferul, care era singur în cabina camionului, a scăpat teafăr și nevătămat, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

    Urmează ca o autospecială cu macara să repună camionul pe roți. Polițiștii rutieri vor stabili cauza accidentului. (Sursă foto/video: ISU Argeș) 

    Citiți și: Aceștia sunt tinerii de 16 și 19 ani morți în accidentul cutremurător din Argeș!

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90