Donaris 930 x 122

Delta Dunarii

(VIDEO) ARGEȘENII CARE AU SCANDALIZAT ROMÂNIA. INCIDENT VIOLENT ÎN DELTA DUNĂRII

Argeșenii care au scandalizat România. Incident violent în Delta Dunării. Un incident care s-a produs vineri, 10 mai 2019, în Delta Dunării, pe un canal care duce către lacul Trei Iezere, a provocat revoltă în rândul opiniei publice, în special în mediul online.

Citiți și: Oficial. De mâine, o nouă rută Publitrans într-o localitate din Argeș

Un bărbat, Daniel Petrescu, a postat pe pagina sa de Facebook imagini în care se vede cum o șalupă înconjoară barca în care acesta se afla cu un grup de turiști străini și trece în viteză. Un bărbat din șalupă aruncă spre autorul filmării cu un pahar din sticlă, care s-a spart și l-a tăiat.

”Am făcut semn să oprească, dar nici vorbă! Conducătorul a întors barca și a revenit în trombă, înjurând și tachinându-ne. După câteva schimburi de „urări”, s-au întors și au făcut o nouă rundă în jurul bărcii, spre stupefacția nemților”, scrie bărbatul pe pagina sa de socializare.

Citiți și: Argeș. A incendiat locuința tatălui! Totul s-a făcut scrum

Agresorul are 43 de ani și este din orașul argeșean Ștefănești. Conducătorul ambarcațiunii are 47 de ani și este, de asemenea, tot din Ștefănești – Argeș, potrivit Poliției Tulcea.

”Pe data de 10 mai 2019, polițiștii IPJ Tulcea au fost sesizați prin plângere depusă de un bărbat, de 44 de ani, din localitatea Maliuc, la sediul Postului de Poliție Maliuc, despre faptul că în cursul aceleiași zile, în zona Mila 23, în timp ce se afla într-o ambarcațiune cu turiști străini, a fost agresat de o persoană necunoscută, aflată într-o altă ambarcațiune.

În urma agresiunii, reclamantul a fost rănit.

În baza sesizării și activităților desfășurate imediat de polițiști, a fost identificată persoana implicată, fiind vorba de un bărbat de 43 ani din județul Argeș.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, transmite Biroul de presă al Poliției Tulcea. (Sursă video: Facebook Daniel Petrescu)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90