EcoMoto 930×122

bowling

(VIDEO) CÂINE ȚINUT CAPTIV ÎNTR-O CLĂDIRE DE 1 MILION DE EURO!

Câine ținut captiv într-o clădire de 1 milion de euro!  Clădirea fostului Bowling din Piteşti, situată pe strada Costache Negri, în imediata apropiere a Bazinului Olimpic şi a parcului „Ştrand”, a ajuns un focar de infecţie şi reprezintă o pată în plus pe obrazul Piteştiului.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Deşi Consiliul Local a decis să suprataxeze (prin perceperea unui impozit de trei ori mai mare decât în mod obişnuit) proprietarii care nu îşi îngrijesc clădirile, Piteştiul e plin de astfel de imobile degradate.

Un exemplu în acest sens este clădirea de la Bowling, pe care Primăria a fost aproape să o cumpere în 2017, mai ales că ar deţine (!) terenul de sub aceasta. Preţul cerut de proprietar, SC Socom Prestarea SRL, a fost considerat, însă, mult prea piperat (circa 1.000.000 de euro).

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

În plus, s-a considerat că ar mai fi fost nevoie de încă pe atât pentru a reabilita şi pune în valoare clădirea (unii consilieri propuneau în acea vreme mutarea aici a Serviciului de Permise Auto).

Acum, clădirea este lugubră: geamuri sparte, faţadă deteriorată, un câine închis în spatele unui grilaj metalic, câine care sperie din când în când copiii care merg la Bazinul Olimpic. O imagine deplorabilă!

În ceea ce privește câinele, am adus situația la cunoștința Poliției Locale Pitești pentru verificări.

Amintim că ePitești a atras atenția și asupra altor clădiri din municipiu care au ajuns într-o stare jalnică. Este cazul unor case-monument din zona centrală a orașului, lăsate în paragină. Detalii și imagini, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90