Donaris 930 x 122

adrian stoiculescu

(VIDEO) CONFLICT STINS LA SPITALUL JUDEŢEAN

Conflict stins la Spitalul Județean. După cum v-am informat, miercuri, 13 iunie 2018, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti a avut loc un protest spontan – foto 1 (detalii, AICI).

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Protestatarii (asistenţi, infirmieri şi personal TESA de la toate secţiile spitalului) şi-au exprimat nemulţumirile cu privire la legea salarizării şi la noul regulament de sporuri, care ar fi condus la micşorarea câștigurilor lor salariale.

Între timp, conflictul a fost aplanat, s-a anunțat astăzi într-o conferință de presă organizată la Consiliul Judeţean Argeş, instituția care administrează spitalul. Cauza neînţelegerilor a explicat-o directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Pitești, Adrian Stoiculescu: o eroare de calcul.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

,,În martie legea a venit foarte târziu, legea care presupunea creşterea bazei, pe care toţi o ştiu şi se bucură de ea, dar care, în acelaşi timp, presupunea şi ca sporurile care nu aveau legătură cu baza să se schimbe.(…) Cât de prost aş putea să fiu să nu-mi convină ca salariaţii pe care aş putea să îi conduc în linişte să nu aibă salariile mai mari?!”, a spus Stoiculescu în conferința de presă de astăzi:

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90