930×122 POSADA 5

profesional new consul

(VIDEO) CURS DE MACHIAJ ÎN PITEȘTI. ULTIMELE LOCURI

Îți dorești să lucrezi în domeniul beauty? Dintotdeauna ai fost atrasă de frumos? De aproape 12 ani, cursurile de make-up oferite de Profesional New Consult au format mii de make-up artişti, care activează astăzi pe piaţa muncii atât din România, cât şi din străinătate.

Citiți și: Curs acreditat – Stilist protezist unghii cu gel, în Pitești

Cursul de Machiaj li se adresează atât celor ce doresc să obţinã o competenţă nouă şi să activeze într-un domeniu de maxim interes în zilele noastre, cât şi celor care caută în permanenţă să îşi îmbunătăţească cunoştinţele pe care le deţin, printr-o formare continuă.

Traineri cu experienţă internaţională în arta machiajului vă vor oferi suport şi vă vor insufla pasiunea pentru frumos, punându-vă la dispoziţie gratuit, în cadrul cursului, produse profesionale de top, oferite de site-ul www.topglamorous.ro.

Citiți și: Pitești: Curs arhivar, ultimele locuri

În luna februarie puteți beneficia de reducere la înscriere:  https://www.profesionalnewconsult.ro/luna-frumusetii-iubeste-formarea/.

La curs veţi dobândi noţiuni teoretice şi veţi realiza, sub atenta supraveghere a trainerilor, mai multe tipuri de machiaj, dar şi tehnici diferite, precum baza de machiaj, alegerea corectă a produselor ce alcătuiesc baza de machiaj în funcţie de tipul şi necesitatile tenului, diferite tipuri de baze de machiaj, corectarea cearcănelor, a petelor şi a altor imperfecţiuni ale tenului, structura feţei (repere, tipuri de fizionomie și morfoligia feţei, corectarea feţei prin machiaj, efectul de luminã şi umbră sau conturarea trăsăturilor).

Acest curs de bază complex abordează toate temele necesare pentru formarea unui make-up artist profesionist, adresându-li-se atât fetelor, cât şi băieților, la finalul acestuia obținându-se o diplomă acreditată şi recunoscutã atât în ţară, cât şi în străinătate.

“Important: participând la cursul de Machiaj organizat de Profesional New Consult, puteţi beneficia de reduceri de prețuri de 20% acordate cursanţilor la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcă cu care colaborăm, AFFECT COSMETICS. Detalii, pe www.topglamorous.ro. De asemenea, orice înscriere cu plata integrală în luna decembrie intră în tombolă, putând fi premiată cu un set profesionist de pensule make-up”, transmite firma organizatoare.

De reţinut: cursul este acreditat şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele fiind valabile atât în ţară, cât şi în străinătate.

CURS DE MAKE UP BASIC DELUXE ÎN PITEȘTI

CURS DE MAKE UP BASIC DELUXE ÎN PITEȘTI

Publicată de ePitesti.ro pe Luni, 26 august 2019

Mai multe detalii despre cursul de Machiaj pot fi obţinute adresându-vă la Profesional New Beauty Academy, la următoarele coordonate:

-telefoane contact: 0784.333.777, 0784.045.025;

-email: [email protected];

-sediul firmei: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului Fortuna și al marketului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs).

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

curs Aplicare Gene;

curs Stilist Protezist Unghii;

curs Frizer.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3