Donaris 930 x 122

evadat

(VIDEO) EVADATUL CAPTURAT, LA AUDIERI

Evadatul capturat, la audieri. Deținutul care a evadat ieri și care a fost prins azi dimineață în Albota a fost audiat cu puțin timp în urmă la sediul Poliției municipiului Pitești.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

La capătul audierilor și al administrării probatoriului pentru noua infracțiune (evadare) de care este acuzat, bărbatul a fost reîncarcerat în Penitenciarul Mioveni.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

„În legătură cu fapta săvârşită a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

De asemenea, pentru persoana condamnată se va declanşa procedura disciplinară și, în funcţie de rezultatele acesteia, se  vor dispune măsurile legale. Având în vedere că fapta săvârșită este asimilată evadării, reiterăm că aceasta se pedepsește conform prevederilor art. 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

În vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii acestui eveniment, precum și pentru identificarea unor soluții optime în vederea prevenirii acestui tip de incident, conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor a dispus efectuarea unei verificări și a unei analize la nivel managerial”, ne-a informat Biroul de presă al Penitenciarului Mioveni, în custodia căruia se află deținutul evadat și capturat. AICI, subiectul pe larg.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90