Donaris 930 x 122

comercianti

(VIDEO EXCLUSIV) AMENDĂ CU SCANDAL ÎN PASAJUL GRIVIȚEI

Amendă cu scandal în pasajul Griviței. Am atras de nenumărate ori atenţia asupra neregulilor din pasajul pietonal Griviţei (de sub bulevardul I.C. Brătianu din centrul Piteştiului) în ceea ce privește comercializarea articolelor vestimentare (un exemplu, AICI).

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Deși au fost amendați, comercianţii continuă să sfideze legea scoţându-şi marfa în exteriorul magazinului. Un astfel de episod a avut loc şi astăzi, atunci când o parte dintre comercianţi şi-au expus hainele la vânzare pe culoarul destinat circulaţiei piotonale. Din nou!

Văzând că filmăm, unii vânzători şi-au dus marfa în interiorul magazinului, aşa cum ar fi normal să se întâmple mereu, iar alţii au ales să o mute mai în spate pentru a ”intra în legalitate’”.

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

La scurt timp, un agent al Serviciului Control al Poliţiei Locale Piteşti a sosit la faţa locului pentru a surprinde neregulile şi pentru a le atrage atenţia asupra faptului că au încălcat legea.

O comerciantă încerca să găsească explicații în fața agentului, vizibil iritată că echipa noastră surprindea video momentul. ”Ce-aveți, mă?”, ni s-a adresat femeia, fiind doar una dintre replicile pe care atât dumneaei, cât și alți comericianți ni le-au adresat.

Potrivit agentului de la Locală, comercianta a fost amendată cu 300 de lei, conform HCL 197/2017 prin care se interzice vânzarea produselor pe domeniul public fără acord.

Pentru a fi evitate aceste întâmplări, comercianții ar trebui să respecte legea. Iar nemulțumirea lor în ceea ce privește faptul că filmăm nu ar trebui să existe din moment ce ne aflăm pe domeniul public. Tupeul lor nu este justificat.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3