Donaris 930 x 122

furt

VIDEO: FAMILIE DIN PITEȘTI, PRĂDATĂ DE UN VĂLCEAN. CE A LUAT HOȚUL DIN LOCUINȚĂ

Poarta lăsată deschisă, invitație la furt! Așa a interpretat un bărbat din Vâlcea conjunctura și a plecat cu mai multe ceasuri dintr-o locuință din Pitești.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

„În ziua de 29 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, şi au reţinut un bărbat de 32 de ani, din localitatea Câineni, judeţul Vâlcea.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 28 decembrie a.c., cel în cauză ar fi pătruns fără drept în curtea unei locuinţe, profitând de neatenţia persoanei vătămate şi de faptul că poarta de acces nu era încuiată, apoi, într-un imobil de locuit, de unde ar fi sustras mai multe ceasuri de mână.

Semnalmentele persoanei bănuite au fost comunicate poliţiştilor piteşteni, iar bărbatul a fost depistat pe raza Secţiei 2 Poliţie Piteşti.
Prejudiciul, în valoare de aproximativ 500 de lei, a fost recuperat în totaliate şi restituit persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, după care, în cursul zilei de astăzi, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Ulterior, acesta a fost preluat de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, pentru cercetări în alte cauze penale, aflate în lucru la nivelul acestei unităţi de poliţie”, precizează Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș. 

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

 

 

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3