NOR CURIER 930X122

bulevardul nicolae bălcescu

(VIDEO) FERIȚI-VĂ DE ACEST ȘOFER! POLIȚIA RUTIERĂ, ABSENTĂ

Feriți-vă de acest șofer! Poliția Rutieră, absentă. Încălcarea regulilor de circulaţie este frecventă pe străzile Piteştiului: de la a trece pe roşu (un exemplu, AICIsau a tăia linia continuă până la a merge pe contrasens (subiectul pe larg, AICI) sau alte manevre riscante (amănunte, AICI).

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

Un alt exemplu a fost filmat recent pe bulevardul Nicolae Bălcescu din zona de nord a municipiului: pentru a vira la stânga, șoferul unui autoturism depăşeşte coloana de maşini aflată în staţionare.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Pentru astfel de nereguli în trafic şoferii riscă suspendarea permisului de conducere pentru 30 de zile și o amendă de la 580 la 1.160 de lei. Teoretic, pentru că Poliţia Rutieră este absentă.

Unde e Poliţia Rutieră atunci când ar trebui să tempereze ,,jungla” din trafic, sancționându-i pe șoferii care încalcă regulile de circulație sau monitorizând circulația pe un bulevard extrem de aglomerat?

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90