930 x122 grota rece

femeie moarta

VIDEO: INCENDIU VIOLENT ÎN MĂLURENI. O FEMEIE A MURIT

Un incendiu violent a fost anunțat aseară, târziu, la o casă din comuna Mălureni, satul Bunești.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

Primul echipaj de pompieri care se îndrepta spre intervenție a observat din depărtare flăcările, iar la fața locului a constatat că incendiul se manifesta puternic nu la una, ci la două case și mai multe anexe.

„S-a limitat propagarea la vecinătăți și s-a acționat pentru stingerea incendiului și pătrunderea în interiorul locuinței, unde era posibil să se afle o persoană surprinsă de flăcări.

Citiți și: Bărbat rănit în gospodărie! A avut nevoie de îngrijiri medicale

Timp îndelungat, pompierii s-au luptat cu incendiul, din cauza cantității foarte mari de materiale combustibile și a suprafeței incendiate, realizând alimentarea autospecialelor în navetă de la hidranții din comună și desfășurând acțiunea de stingere pe mai multe sectoare de intervenție”, precizează ISU Argeș.

O femeie a fost găsită moartă. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 6.

„Dupa stingerea incendiului, a fost descoperită decedată proprietara locuinței, o femeie de 59 de ani, cu domiciliul în București.

În cauză, cercetările conținută pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș”, precizează IPJ Argeș.

Au ars două case (circa 60+40 mp) și aproximativ 700 mp din anexele gospodăriilor.

„Cauza probabilă o reprezintă efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

La intervenție au acționat pompierii de la Detașamentul de Pompieri Pitești cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, precum și un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90