SMART KIDS 930X122

carantină

(VIDEO) LA CENTRUL DE CARANTINĂ PITEȘTI CONTINUĂ SĂ AJUNGĂ PERSOANE ESCORTATE

De miercuri după amiază, când la hotelul Primăriei Piteşti de pe bulevardul Eroilor au fost băgate în carantină primele 27 de persoane (români întorși din străinătate din zone considerate „roșii” din punct de vedere al numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus), la centrul de carantină din Pitești continuă să fie aduși oameni obligați prin procedură să intre în carantină.

Citiți și: Controale ,,la sânge” într-un spital din Argeș. Nereguli deosebit de grave

La ora 14, aici erau 51 de persoane carantinate, însă situația este în continuă schimbare.

În această după-amiază, potrivit unor surse ePitești, la centrul de carantină de pe bulevardul Eroilor a mai ajuns un grup de oameni.

Citiți și: Protest în oraș! Angajații de aici vor salarii mai mari!

„În carantină ajung, permanent, persoane noi”, spunea, cu puțin timp în urmă, prefectul de Argeș, Emanuel Soare, fără a preciza situația exactă în acest moment.

Ce se întâmplă cu persoanele aflate înăuntru

Toți cei care ajung astăzi aici trec prin aceeași procedură.

„Ei rămân aici 14 zile. Se recoltează proba astăzi, se recoltează între a 12-a și a 13-a zi, rezultatul vine în a 14-a și în a 15-a zi pleacă (n.r. – dacă testele ies negativ)”, explică pentru ePitești Sorina Honțaru, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA